Pileci file

Kuhinja

Savršeno mesto i prilika da isprobate specijalitete evropske kuhinje, sačinjene od brojnih vrsta kvalitetnog mesa, pripremanog u modernoj pećnici. Dry age Tomahawk steak (30 dana) je nešto zbog čega će ljubitelji ove vrste mesa biti naši rado viđeni gosti.

Naši kuvari su izvrsni kreatori pasta kao što su bucatini, capaleti i pappardelle testenine iz naše proizvodnje. Upotpunite vašu omiljenu bogatim dodatkom crnih tartufa!

Krakovi sveže purpurne hobotnice predstavljaju pravo osveženje za ljubitelje mediteranske kuhinje, a naši homemade deserti, nesvakidašnjih sastojaka, oduševiće sve sladokusce.

Parking
Parking

Milan Aleksić

Rođen u Zrenjaninu, početkom proleća 1986. godine, a ljubav prema hrani se javlja jos dok je bio dečak... Kako sam kaže, imao je sreće da spoji hobi, ljubav i strast prema hrani u profesionalni poziv.

Milan Aleksić je karijeru kuvara započeo u Novom Sadu. Nakon par godina odlazi u inostranstvo kako bi se usavršavao, gde provodi skoro 7 godina radeći u restoranima mediteranske, nemačke i skandinavske kuhinje. Prvi restoran nakon povratka u Srbiju je bio restoran Piatto gde je kao šef kuhinje napravio koncept i sa uspehom ga vodio skoro 2 godine.

Izazov ga je doveo u restoran "Showroom" gde je sa svojim timom kreirao koncept sa unikatnim jelima moderno - evropske kuhinje. Milan podržava i promoviše lokalne proizvođače hrane sa kojima deli viziju. Uzor mu je njegov prvi šef sa početka karijere Dragan Škrbić.

Serviran tanjir je ogledalo kuvara.

Parking
Showroom osoblje kuhinje